Skip to content

Sinds 1887 is onze winkel gevestigd in het mooie centrum van Haarlem op de Gedempte Oude Gracht 108.

Bij Muijs vindt u en uitgebreid assortiment kantoorartikelen, schrijfwaren, hobbyartikelen, schoolspullen en cadeau artikelen. 
Voor de creatieve mensen verkopen wij de beste note en sketchbooks (Leuchtturm1917, Molkskine e.a.) en de beste schrijf en tekenwaren om uw ideeen vorm te geven. 
Wij helpen u graag met deskundig advies over ergonomisch werken, de beste papierkeuze of inspiratie voor een groenere werkplek. 

Kortom:  Alles wat u nodig hebt op één plek met producten van hoge kwalteit, goede service en verrassende kantoor en kado ideeen.

Wees loyaal, koop lokaal!
Wij werken graag samen met Haarlemse creatieve ondernemers zoals ZintenZ, zij maken uniek ansichtkaarten vervaardigd van landbouwafval.
Van het Haarlemse bedrijf Dutch Design Brand hebben wij buitengewoon leuke bedrukte opbergdozen. Gemaakt van FSC gecertificeerd karton en volledig recyclbaar. Opruimen wordt en feest!
Mooie unieke Haarlemse ansichtkaarten van De foto's van Eva, prachtige foto's van bekende en onbekende bezienswaardigheden in Haarlem. Pareltjes om te versturen en te ontvangen. Ook hebben wij 3D bouwpaketten van de Grote Sint Bavo. Leuk om samen te bouwen met uw kinderen en/ of kleinkinderen....en vele andere verrasssende leuke cadeau ideeen gemaakt en bedacht door passievolle creatieve Haarlemmers.

Bezoek Haarlem:
Komt u onze mooie stad bezoeken kom dan zeker even langs in onze winkel. We zitten (letterlijk) om de hoek van het Frans Hals Museum, ABC Architectuur museum en het Teylers Museum. Vanuit de Grote Markt loopt u via de De Gouden Straatjes (Warmoestraat en Schagchelstraat) zo naar onze winkel. In onze mooie winkel vindt u de leukste souveniers en verrassende kado artikelen voor een leuk aandenken, een verwennerij voor uzelf of een leuke verrassing voor een ander.

Leesbril nodig?
Muijs heeft een ruim assortiment leesbrillen van hoogwaardige kwaliteit. U zult goed zien en er goed uitzien tegen een betaalbare prijs. Kom langs om uw leesbril te passen of bestel eenvoudig online via www.leesbrilwebwinkel.nl.

Kom langs en ervaar ons unieke en verrassende kantoor en kado artikelen assortiment.
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.  

Wij kijken uit naar uw komst. Tot ziens! namens Team Muijs